22. 4. 2019
SEMINÁŘ: Jak správně vybírat a nakupovat potraviny (při redukci tuku) 25.5. 2019
Jelikož správný nákup a mít vhodně naplněnou ledničku a spížku je základ při redukci tuku, rozhodla jsem se na toto téma udělat dvouhodinový seminář, kde se naučíme prakticky vybírat nutričně hodnotnější potraviny dle obalů – na základě jejich složení a výživových hodnot.
Zjistila jsem, že toto je oblast, kde si stále klienti nejsou jistí a bojí se vybírat jiné potraviny než mají v jídelníčku. A pak dochází k „ojezení“ naučených vhodných potravin a toho, že jíst zdravěji přestává bavit. A čím dál více nás pak láká dát si něco méně vhodného. Přitom stále se vyrábí nové potraviny a je vhodné zkoušet a ochutnávat a zpestřovat si svůj jídelníček. Vědět, jaké možné záměny máme a proč není nutné jíst to samé.
Při pohledu na složení a tabulku s nutričními hodnotami, bychom měli hned vědět, na jaké hodnoty a informace se dívat, abych rozeznali potravinu, zda je do našeho jídelníčku vhodnější či méně, nebo které bychom se měli spíše vyvarovat. Ne kvůli samotnému hubnutí, ale i z hlediska zdraví.
Nechci dělit potraviny na zdravé/nezdravé, ale je dobré se orientovat v tom, jak se dá vybrat lépe. A kdy nás třeba i výrobci trošku „tahají za nos“ a při prvním pohledu vypadá potravina velmi zdravě a při druhém pohledu zjistíme, že „skutek utek“.
A právě toto bych Vám na semináři chtěla názorně ukázat a také vysvětlit z jaké důvodu je co vhodnější. Ale budu se Vám snažit ukázat také jak vybírat, aby nám potraviny stále chutnaly :-). Protože i to je nedílná součást úspěchu, protože jinak by nás takové stravování dlouhodobě nebavilo.
Pro všechny, co si chtějí správně naplnit ledničku a projíst se ke štíhlosti tento seminář může být.
PROVEDE VÁS: Bc. Sandra Schmidová
TERMÍN: 25.5. v 10h (dle zájmu budu přidávat další termíny)
DÉLKA: 3 hod
+ po skončení pro zájemce v rámci ceny analýza složení těla na InBody
POČET MÍST: max 5 osob
MÍSTO: výživová poradna VIVIENTE Kounicova 41
CENA: 550 Kč
V případě zájmu prosím napsat email na sandra@viviente.cz.